ibland har dea såååå rätt .



korvkorv

nu har ja vilat ett tag, det va feeeeeett skönt. nu känner jag mig utvilad hah.
idag känner jag att jag måste ;
städa mitt rum (!) .
plugga -.-
& soooooooooola :D

yeap, det är så min dag ser ut .
imorgon är det.....fredag? haha. tror det,
på söndag åker jag till göteborg . fille kan nog inte följa med aa iaf..
ehm.. kommer vara där i ca 1 vecka skulle ja tro..















blääääääääääää är så uttråååååkad så det är inte sant.
på bilden är det en riktig korv, & inte vilken korv som helst, utan en jääääätte saknad korv ! haha. <3

blääääääääääää

åååååh. idag är en sån där '' orkar inte göra ngt '' dag . känner mig helt sliten :s , åååh. vaknade för någon timme sen och har inte orkat göra nått, är helt slut. men som tur är så är det soligt ute så man kan ju iallafall sola, det orkar man ju såklart :)

dagens outfit?

tänkte på en grej, ska kanske börja med '' dagensoutfit '' .. hmm. vet inte , kommer kanske inte palla, men vi får se, lägger kanske upp när ja pallar bara. hah. vi får se!

dagens .

Dagens vill ha: mer pengar, alla slut nu :/
Dagens klädsel: rosa tunika från gina tricot, kofta från gina tricot & sönderklippta shorts från replay.
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens händelse: stan & bio.
Dagens låt: rockstar - nickleback <3
Dagens planer: stan med fille & bio med Emma.
Dagens saknad: Dea .
Dagens dummaste: ingenting tror jag
Dagens drog: sääääääääng. haha.
Dagens roligaste: Bio.
Dagens favorit: telefon samtal med dea,
Dagens köp: röd & svart rutig skjorta.
Dagens godis: Bio popcorn.
Dagens dryck: banan & mango smoothie
Dagens läsning: ingenting
Dagens humör: glad.
Dagens ord: ja vet inte :S
Dagens ont: magen.

onsdag..tror jag :$


idag har jag varit i stan med Fille, det va mysigt. gick runt å bara fönstershoppade mest för min del, efter som ja shoppa så mycket igår. Men jag köpte faktiskt en röd&svart rutig skjorta som jag tittade på igår , men köpte idag. jag gillar den. mycket.vi fikade på coffe house by george, jätte mysigt ställe med världens godaste kyckilng, parmesan & chilisås macka. haha, fett konstig men den va as god, sen hade jag mango & banan smoothie till, asgott verkligen, JAG REKOMENDERAR. haha. sen runt 4-5 så kom emma in till stan & vi kollade på mamma mia filmen på bio, den va faktiskt bra. har redan sett musikalen med mina kusiner men filmen var enormt bra faktiskt, gillar inte abba men det tänker man inte på i filmen, det passar lixom in. aa. imorgon händer nog ... inget . fett skönt. har nu varit i stan 2 dar i rad så tänker inte åka dit på ett tag nu haha.
snackade med dea på bussen hem & vi båda vill gå på NRJ & The Voice konserterna. så vi bestämmde oss för att gå dit tillsammans, nångång i aug trorjag. ska försöka få med Fille & Emma också , så är hela gänget samlat haha.
saknar dea, mycket. har inte träffat henne mycket alls i sommar. typ 1-2 gånger :S . aa iaf. nu är jag rätt trött så ska nog sätta på en film eller något, pusshej!

ksab <3

Ska jag vara ärlig så saknar jag faktiskt skolan lite :s, ja vet det är sjukt, men jag saknar personerna man brukade umgås med i skolan som man inte träffat på hela sommarlovet, endel har man inte ens snackat med. hmm. jag älskar min skola, så..härlig. & jag har träffat måånga fina vänner där. hah, saknar det enoormt när jag tänker efter. men vill inte att sommarlovet ska ta slut ändå. jag saknar allt fluuuum vi hade i skolan. haha. kommer ihåg en spec dag när vi hade '' vattenkrig '' med grabbarna. alltså jag å fille. haha. det va jätte kul. jag kommer ihåg det väl haa . vi har haft väldigt kul i ks, väldigt. haha. å mer skaa det bli! :D . nu börjar snart skolan igen & vi börjar 8an. Det är dags att mogna å faktiskt börja satsa på betygen, men jag vet att vi ändå kommer garva precis lika mycket som året innan. det är lixom så det är, det alltid varit & alltid kommer vara. <3<3

städning på G

hahaha, nuu när syrran varit på landet så har jag ju ''bebott' mig i hennes rum eftersom det är större & luftigare.
som tur är så ska jag snaart när farsan flyttar 1 sep så ska ja få det stöööörsta rummet i lägenheten :) med balkong å allt. haha , då kan man lääätt smyga ut på natten, (a) . aa iaf. Så jag har ju lyckats stöka ner en hel del i hennes rum, å dom kommer när som helst å jag måååååååååååååååååste städa upp innan. Annars kommer hon bli helt galen, hon brukar bli det när jag stökat ner hennes rum, hon är en såndär..'' perfektionist '' haha. aa såå mååste skynda mig! har väääldigt mycket att göra :p

shoppashoppashoppa

Nu har jag nyss kommit hem från en shopping dag med Emma, Fille kom aldrig.
Har shoppat fett mycket, hmm. haha. okej en liten shoppinglista;
tröja från gina tricot 249:-
linne/kllänning från gina tricot 129:-
väska från bianco 200:-
natt linne & mjukis shorts 129:-
mascara 149:-
fransböjare 29:-
Bh & trosor 178:-

aa ja tror det va allt. Imorgon ska jag med Fille in till stan, men ska inte köpa något, haha.
sen på kvällen ska kanske jag emma & fille gå på bio & se något, emma & jag vill se Mamma mia men vi har inte snackat med fille om det, så vi får se. nu är jag astrött & vill bara slänga mig i sängen å sätta på en film, myyys <3

tisdag

nu har jag prec kommit hem från fille, & om tio minuter ska Emma komma så vi ska åka in till stan, fille kommer senare, hon skulle käka med sin farsa först :) . Inatt så tältade jag fille & emil, det va mys haha. aa. hmm. aa ska göra mig iordning nu, hahhaha. fille längtar mer än jag till Göteborg , hon tänker på de 24/7. haha. <3

övernattning

nu snart om typ en halv timme ska jag cykla till fille å slagga där, vi skulle tydligen sova på hennes studsmatta eller i något tält, hahaha. FIlle & oskar skulle komma å möta mig vid centrum, aa så ja slaggar där inatt. Sen imorn som sagt så ska vi till stan! med emma också. alla korvar samlade hahah. aa, hmm.. nu ska ja gå å göra mig iordning, pusshej!

Måndag?

hmm. jag tror det är måndag idag, aa iaf.. Vaknade runt 12 av att fille hade ringt så ja ringde tillbaka. & vi hade ju bestämmt att vi skulle hitta på något idag, men jag har inget busskort & inget sätt att ta mig till henne , och hon får inte lämna huset för hon har inga nycklar, haha tufft läge. aa iaf, så vi kommer nog inte göra något idag. Men imorgon ska jag emma å fille till stan.  :) . Ikväll händer nog ingenting tror jag , får se. korv <3

dagens

Dagens vill ha: busskort!
Dagens klädsel: vitt linne, svart tubkjol och blå mouli tröja.
Dagens smink: mascara only.
Dagens frisyr: uppsatt i en tofs
Dagens händelse: Emma pemmma.
Dagens låt: Ne-yo, Together.
Dagens planer: Havsbadet på gålö med bästis.
Dagens saknad: Min familj.
Dagens dummaste: inget spec ,
Dagens drog: min kära sääng!
Dagens roligaste: Bästis & Emma .
Dagens favorit: Ännu igen, sängen!
Dagens köp: Inget.
Dagens godis:
ööööh massa godis. haha.
Dagens dryck: Cola.
Dagens läsning: Vecko revyn.
Dagens humör: jätte glad!
Dagens ord:
ja vet inte :S
Dagens ont: mitt ben!

kvällen

Nu har jag prec kommit hem från nåra trevliga & mysiga timmar med emma. vi började med att gå till Godissvampen å köpte feeeeeeeeett mycket godis. Sen satt vi där utanför i typ 1-2 timmar å snackade å garvade haha. sen gick vi mot mitt hus, satte oss på ett par gungor å snackade ännu mer, eftersom vi inte träffats på väldigt länge så hade vi mycket att snacka om . aa, hmm.. aa och nu drog hon precis, & jag kom hem typ nyss. hmm. Imorgon ska ja somsagt träffa fille skulle jag tro, aaa. Och på tisdag eller onsdag ska jag fille & emma in till stan för att shoppa, har typ inte shoppat särskillt mycket på hela sommaren. Måste köpa lite grejer som behövs. aa, hmm.. sen i helgen drar jag & fille till göteborg, eller aa fille ska kanske följa med  , inte riktigt bestämmt än. Men hon ville träffa Pontus å sånt, haha. aa men det skulle va kul om hon kunde följa med, så ska vi gå på liseberg å sånt. & vi har ju inte umgåtts på flera veckor tills idag så skulle va härligt å va med henne en vecka . aa, och pontus ofc. haha. hmm.. är lite små trött, ska nog gå å lägga mig snart. puss & korv på alla <3

emsipemsi

yeepp, nu väntar jag på att emma ska komma hit så ska vi dra till godissvampen å köpa godis & sen hitta på något :D . ska bli kul eftersom ja inte träffat henne på ungifär hela sommarlovet :S haha aa längesen.. & jusste, ja å fille har bestämmt oss för att dela på bloggen. :D haha. så från och med nu är det 2 st som skriver på den, designen ska fixas till imorn. puss!

söndag

vaknade runt 11 eller 12 av att fille smsade mig. vi smsade ett tag sen bestämmde vi oss för att dra till en strand med hennes familj å så. det va mysigt eftersom ja inte träffat henne på flera veckor nu. aa iaf, vi va där nåra timmar med alla, hade riktigt kul. Imorn ska vi ses igen och hitta på något vet inte vad.. nu vill Emma hitta på något, så ska nog det. harebrahej!

hemma igen

åh. nu är jag hemma igen, efter ca 3 timmars bilresa haha. hmm.. ganska skönt att va hemma igen. Morsan & syrran stannade kvar där nåra dagar till, men jag ville faktiskt hem haha. hmm.. aa, har inga planer framöver, ska väll träffa kompisar & sånt som man inte träffat på 111 veckor känns det som. aa.. sen om ca en vecka drar jag till göteborg. JAPP!
haha. är där ca en vecka, kommer hem sen drar jag igen till landet med fille kanske, inte riktigt bestämm än . aa, så ser dom sista veckorna av mitt sommarlov ut. inatt ska ja ut & träffa felix & andreas. :) det va ett tag sen nu . haha.
jag har haft det as härligt med jessica dom här 2 veckorna, hm. det har varit riktigt kul. :D . Men just nu äre skönt att vara hemma & börjar smålängta till göteborg. pusshej!

faan va fort veckorna drar förbi

omg.  nu på söndag så ska jag ju hem, lixom. har det redan gått 2 veckor? :o hahahha det är omöjligt ? :p 
men aa iaf. idag cyklade jag & jessica till kiosken och sen gick vi därifrån ut till nåra klippor vid en bro . Solade och badade där i typ 3-4 timmar . det va mys. imorn äre fredag & det betyder elmsta natta, haha. dom flesta fattar nog inte men ja orkar heller inte förklara. nu är klockan snart halv 11 och jessica & jag ska cyckla ner till södrehusen. tjingeling!
SAKNAR ER ALLA, NI VET VILKA NI ÄR .

livet leker när man steeeeker

asså ååååååh, fan va jag är glaaaaaaad. hahaha. vetinte varför men jag helt enkelt älskar att vara häär,hmm.. idag har vi varit å badat 2 gånger, det är lixom hav överallt så man kan bara gå nån stans så kommer man till havet. haha. hmm. idag har vi varit här i precis en vecka :'( . haha. en vecka kvar, ändå skönt. hmm. HAHHAHAHA vi va nere i grisslehamn igår för det va '' grisslehamns dagen '' och gissa vem som var där. ROBIN en av mina lärare, ja ba omg. tack & lov så såg han inte mig, orkade fan inte hälsa på honom hhahaha. men jag ringde till emma & hon började as garva hahaha.  På fredag ska vi till elmsta natta, har varit där fleeeera år i rad & varje år har det börjat åska då. hahah. aa iallafall. har det as bra här & längtar INTE hem. igår kom sandra henrik & ingvar hit, alltså jessicas syskon & pappa. det va kul, får se när dom drar hem igen, är dom kvar på onsdag så kan nog inte fille komma hit, det är lixom fullt hus hahhaha . om en kvart ska vi kolla på hajen 4, :). vi har haft as bra väder. det har bara regnat 1 dag. haha. aa men nu ska jag baka :D haha. korv på alla, & jag saknar mina vänner as mkt, men mest bästis. korv <3<3

livet blir vad man gör det till

tjohej! just nu sitter jag i köket inne på mammas laptop, har nyss varit och shoppat lite med jessica å så. det va helt okej fast det började spöregna och åska efter ett tag, men det gjorde ingenting. hmm.. dom här 4-5 dagarna jag varit här har varit heelt underbara. asfint väder har vi haft och vi har haft as kul. Imorgon fyller emma 7 år.. Alltså jessicas lillasyster, as gullig är hon verkligen, en liten ängel. haha . så imorgon kommer förmodligen Henrik , Sandra , Ingvar & pappa upp hit för att fira henne, eller så kommer dom på lördag, vi får se. nu om 1½ timme ska Jessica & jag se en film som ska gå på 6 an. det ska typ va en skräckis, hahahah alltid jag å jessica som kollar på skräckisar tsm (a) haha. aa men haresåbra för det kommer iallafall jag! & jusste, fick ett sms av fille igår : Man kan inte vara emo utan sin demo. älskar dig bästavän :)<3 . någon som fattar vad hon menar? hahah för det gör iallafall INTE jag. haha jusste, hon kanske kommer upp hit typ nästa onsdag, vi får se. det ska nog gå bra om det inte är fullt hus här hahha. korv på alla <3

byebye fuckers.





















japp, nu om 1½ timme ska vi va hos min kusin, håller på å packa & göra mig i ordning å sånt. sen efter det åker vi hem bara för att hämta alla väskor å sånt, sen drar vi å hämtar jessica seeen .. jaa sen är vi på väg. hahaha. naaaaajs asso.
ska bli så himla kul , chattade med jessica igårkväll hon sa hela tiden : åååååååååååååååååååh va ja lääääängtaaaaaar (a) (a) (a) . haha antar att jag inte är den enda som verkligen vill dit nu. så himla härligt omgggg. aa & pontus ringde mig igår :) hahaha. aaa iaf, harebrahej! <3

parlino



haha , å ja villee bara säga GRATTIS till felicia som ÄNTLIGEN fått sin efterlängtade parlino gubbe. vet inte huuur många gånger hon har sagt '' åå ja vill ha en sån där parlinogubbe '' haha. yes, finally. you have one! haha. älskar dig.<3

åhnej, inte igen.

haha, hmm.. idag har jag solat & kollat på en film, dagen blev väldigt kort eftersom jag gick upp kvart i 2 haha hm.. nu tillbaka till det där '' hjälp mig ja ska packa '' dilemmat. haha. men nu är det värre, ska packa mycket mer . hmmm.. svårt. men ska nog lämna över packningen till en såndär sista minut packning då man bara slänger ner massa skit, då slipper man ju det jobbiga ;D smart va? (a). haha. aa somsagt, ska packa imorn istället. vi ska va hos min kusin vid 2 sen efter det så drar vi finally! & jaa , kameran följer såklart med. ska ta så mycket bilder jag klarar av! hahahaha. btw, fick en skiva med ALLA bilder från varberg resan av erika. haha. kanske lägger upp nåra senare om ja orkar. vilket jag förmodligen inte gör. är as trött, har ont i huvet & vill bara sova. så nej, förmodligen inte. haha. ska gå å lägga mig tidigt, det blir nog den sista tidiga kvällen på lääääääänge. jag & jessica kan va uppe hur länge som helst när vi är tsm. haha. men nu ska jag .....hmm . göra nått, tjingeling! <3

godmorgon sverige

haha, aa okej, jag vet. jag har sovit as länge idag. gick upp kvart i 2 :S omg haha. men aa, det är bara sköönt att få sova ut ordentligt. aa iaf,  nu är ja ensam hemma, vettefan var alla andra är men det skiter jag i. Idag kommer jag inte göra så mycket skulle ja tro, har rätt ont i huvet men om jag har tur så går de kanske över. Solen skiner ute så ska väll passa på att sola . Imorgon så fyller min kära kusin 15 år. så då ska vi såklart till honom för att fira, sen direkt efter det så drar jag & jessica äntligen iväg i 2-3 veckor. fan va skönt. :) . aa iallafall, hmmmmmmmm. pusshej!<3

i can't live if living is without you .



fille emma & dea. jag älskar och saknar er jätte mycket, flera veckor utan er nu. fan också.

ny blogg, nya tag.

haha, okej. dampade på blogspot så ja bytte till blogg.se haha. sameshit egentligen. mhm :) . kom hem för typ en halv timme sen från erika & daniel, har haft det jätte mysigt. först så drog för att shoppa. haha. jag köpte ett par lacoste skor & en jätte gullig jacka som jag verkligen älskar haha. ( kanske slänger in en bild senare ).. aa iaf , sen åkte vi hem till dom å käkade grillat, mhmm.. sen badade vi lite i deras pool, haha. :) . sen så kollade vi på the ring på 5 an. haha det va as kuul för erika satt å skrämde mig hela tiden när det va lite småläskigt i filmen, så satt daniel innan å ba : SKRÄÄM ELLEN ERIKA, ja ba... smart att du säger det daniel, nu är jag ju beredd på det :) , så skrämde hon mig iaf å ja hoppa till som fan. hahahaha det va as kul. aa iaf , sen sjöng vi singstar å va ute å sånt på kvällen. gick å la oss halv 4 tror jag. gick sedan upp halv 12 ahaha. aa iaf. idag händer det inte så mycket :) . & PÅ SÖNDAG DRAR JAG Å JESSICA ÄNTLIGEN!


nejnejenjnej! det är inte så här det ska va, usch . ja , nu är det offentligt. JAG SAKNAR EMMA MER ÄN NÅGONSIN! . omg.. jag klarar fan mig inte. lixom , det har snart gått 3 veckor utan henne? shit asså. trodde inte det skulle bli så här allvarligt, men gud. det blev det haha. jag saknar verkligen henne & hennes humor, INGEN annan har sån humor som hon har, precis den humorn jag ALLTID garvar åt . haha. hon får mig ständigt att garva. omg. i really miss that . ååh. & egentligen borde ja bli gladare när jag tänker på att hon kommer hem den 11. alltså idaag! :D:D:D::DD:  men jag blir bara deprimerad, för jag åker på söndag.  & DET BLIR FAN NÄSTAN ETT HELT SOMMARLOV UTAN EMMA!? DET GÅR JU FAN INTE. OMG. JAG GÅR NER I DEPRITIONER. VERKLIGEN. shit. jag klaraar fan inte det här, ska se till att träffa henne dom dagarna jag kan innan jag drar. kanske kan slagga över hos henne eller något. måste ringa henne, men haha det är så dyrt att ringa till chicago. MEN DET SKITER JAG FULLSTÄNDIGT I NU, KOSTA VA DE KOSTA VILL, JAG SKA RINGA HENNE! haha. jag älskar dig emma. <3

RSS 2.0